Svůdcova přísaha - Laurens, Stephanie, 1953- (Ikar, 2014)
Romantický příběh mladého záletníka, který se poprvé v životě setkává s dívkou, s níž by se chtěl oženit a musí vynaložit veškeré svůdnické umění, aby tvrdohlavou krásku přesvědčil o vážnosti svých úmyslů.