Andaluský přítel - Söderberg, Alexander, 1970- (Host, 2013)
Život Sophie Brinkmannové je tak trochu monotónní. Je zdravotní sestra a po smrti manžela žije sama s dítětem. Pak však potká Hectora Guzmana. Oslní ji jeho usměvavý šarm, brzy ale zjistí, že se pod něžnou fasádou skrývá něco mnohem hrůznějšího.