Bestie uvnitř - Hammer, Lotte, 1955- (Detektivní román, 2012)
Komisař Konrad Simonsen má za úkol vyřešit podivný případ; v tělocvičně základní školy je nalezeno pět oběšených a zohavených mrtvol. Hlavním podezřelým se stává podivně se vykrucující školník. Ten ovšem brzy páchá sebevraždu a stopy, které jsou s ním spojené, vyznívají do prázdna. Vyšetřování neusnadňuje ani to, že se po internetu začínají rozšiřovat zvěsti, že oběšení byli vlastně pedofilové a že tímhle způsobem začíná někdo brát spravedlnost do svých rukou.