Emily Strange.. - Reger, Rob (Cooboo, 2011)
Emily Strange - charakteristika: 13 let. Schopna přeskočit budov u, když se jí zachce. Ale spíš ji najdete, jak si dává dvacet se s vými čtyřmi kočkami nebo jak sestavuje urychlovač částic z chuchva lců prachu, čočky a spínacích špendlíků nebo jak řádí na kytaru/bu bny/saxofon/citeru, případně jak vytváří vířící intramurální fresk y po zdech kanálů nebo jak někoho nutí, aby řekl vířící intramurál ní fresky třináctkrát rychle za sebou... a jak na někoho ukazuje a směje se