Malý humorista : příručka pro začínající vtipálky - Nejedlý, Jan, 1971-; Plachý, Jaromír, 1986- (Modrý slon (Meander), 2016)
Chceš pobavit kamarády a nevíš jak? Právě pro tebe je tato kniha. Zasvěcený průvodce světem legrace obsahuje žertovné hádanky, rébusy, vtipy, básničky, písničky, průpovídky, nachytávky, hry, pohádky a další laskominy z novodobého dětského folkloru.