Já už chci domů : básně a zápisky veršem 2011-2015 - Krchovský, J. H., 1960- (Host, 2015)
Drtivá většina textů undergroundového barda Jiřího Háska Krchovského se v této sbírce rozprostírá na ploše pouhého čtyřverší a snad i kvůli krátkému rozsahu jim autor propůjčil pronikavý tón, v němž opět zaznívají jeho obvyklá témata. Ve všech pádech se tu skloňuje žehrání na život, rouhání, opilecké stavy střídající se s erotickými touhami, ale také povzdechy, stesky a nářky, v nichž občas jako osamělá jiskra z popela probleskne záchvěv něhy a křehkosti.