Malá baletka. - Bussell, Darcey, 1969- (Mladá fronta, 2014)
Princezna Aurelie stále spí a spí, neboť se stala obětí kletby. Podaří se Ele s pomocí Šeříkové víly najít prince, který by kletbu zlomil a nebo se už Aurelie nikdy neprobudí?