Divné dny : láska v pěti novelách - Výtisková, Kateřina (Hejkal, 2016)
Pět žen zažívá v pěti novelách divné dny. Jejich život náhle vybočí ze zaběhnutých kolejí, objeví se krize, která se týká partnerských a milostných, ale také rodinných vztahů: Nevěra ohrožuje doposud celkem fungující rodinné zázemí mladé studentky. Neblahé rodinné dědictví zasáhne do života mladé dvojice. Do složitého vztahu matky a dcery vstupuje jeden muž. Nevěra s cizincem je podrobována zkoušce dalšími nečekanými okolnostmi. Anonymní dopisy odesílá kdosi, kdo touží zničit spokojený život jeho nositelce...