Jeď, modrý koníčku - Hejná, Olga, 1928- (Vyšehrad, 2015)
V hravých příbězích především o dětech a zvířatech není o legraci nouze. Košťata se umí proměňovat v Krakonoše a povídají si se štěňaty, zamračené kaktusy kvetou, když si s nimi někdo trošku pohraje a domečky tu mají nožičky a rády se toulají.