Ve službách zla - Galbraith, Robert, 1965- (Plus, 2016)
Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty. Představte si, že jednoho dne obdržíte balíček s useknutou ženskou nohou… I neohroženou Robin Ellacottovou, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika, tento záhadný balík vyděsí k smrti. Jejího šéfa hned tak nic nerozhodí, ale ani on tuhle výstrahu nebere na lehkou váhu.