Mokré plstění ovčí vlny - Škorpilová, Hana (Výtvarný kurz, 2011)
Technikou mokrého plstění lze vyrábět, s minimem požadavků na pomůcky, prostor i použitý materiál, nádherné šperky, hračky, oděvy, kloubouky a jiné módní doplňky. Autorka v knize představuje znovu objevené tradiční řemeslo vycházející ze zpracování ovčí vlny mokrou cestou, které obohacuje novými postupy využívajícími spojení tradičních technologií a moderního designu.