Pravé české papírové skládačky (Bambook, 2016)
Chcete si složit z papíru čepici, vlaštovku nebo lodičku? A nevíte, jak na to? Tato knížka vám poradí, jak vytvořit ty nejznámější a nejoblíbenější skládačky.