Háčkovaná zoo - Bednářová, Lenka, 1978- (Šikovné ruce (Grada), 2015)
Podrobné a srozumitelné postupy na zhotovení 20 úžasných háčkovaných zvířátek ze ZOO s krátkou vysvětlující školičkou základů techniky v úvodu.