Jak si vycvičit rodiče - Johnson, Pete (Mladá fronta, 2015)
Kdo by nebyl nešťastný z rodičů! Louis už si přímo rve vlasy. Chodí do nové školy a jeho rodiče se začali chovat naprosto příšerně. Jako by se teď zajímali jen o to, jak mu jde učení (odpověď: nic moc) a do jakých kroužků chce chodit (odpověď: do žádných!). Už je nebaví jeho vtípky (jeho snem je stát se komikem), a dokonce mu odnesli z pokoje telku! Co se to děje? A dokáže mu pomoct nová kamarádka? Maddy mu totiž řekla, že její rodiče se chovali stejně příšerně, dokud si je nevycvičila. Všichni rodiče se musejí vycvičit – a ona zná jednoduchý způsob…