Černý úsvit - Börjlind, Cilla, 1961- (Knižní klub, 2015)
Závěrečný díl švédské kriminální trilogie s dvojicí hlavních vyšetřovatelů - Olivií Rönningovou a Tomem Stiltonem, kteří musí řešit vraždy dětí.