Já, JůTuber - Hecl, Gabrielle, 1998- (CooBoo, 2015)
Exkluzivní rozhovory s tvými oblíbenými JůTubery. Jejich návody, tipy, rady a triky, jak se stát úspěšným ve světě YouTube. Jakou používají techniku? Co je pro ně nejdůležitější? Jací byli, než se proslavili on-line? Nakoukni jim pod pokličku! Zjisti, jak správně natočit video a jak získat co nejvíce odběratelů. Chceš vědět, jak se dá vydělat na YouTube a jak se prosadit? Celý internetový videosvět v jedné knížce!