Svatba - Garwood, Julie, 1946- (OLDAG, 1999)
Manželé, i když si byli svým způsobem zaslíbeni, se až do sňatku neznali. Od počátečních rozporů, hádek a vzdorů klíčí postupně v obou vzájemná láska a obdiv. Při napadení zemanského sídla a jejich klanu prokážou oba nevšední statečnost a hrdinství, ale i svou dlouho utajovanou vzájemnou lásku.