Scott Pilgrim. - O'Malley, Bryan Lee, 1979- (BB/art, 2011)
Proč mu musí být už čtyřiadvacet? Proč se ho roboti pořád snaží zabít? Proč se kapela rozpadá? Proč se Ramona chová divně? Proč ho ta úžasná, zabijácká japonská dvojčata nenechají na pokoji? Sledujte, jestli na ně Scott Pilgrim dostane odpovědi… nebo při jejich hledání padne!