Gideonův kruh : hammarbyjská série 5 - Gerhardsen, Carin, 1962- (Detektivky, 2015)
Pátá kniha ze série švédských kriminálních románů o hammarbyjském policejním týmu. Tentokrát se řeší případ znásilněné mladé dívky a ztracených dětí.