Svět podle Norma. - Meres, Jonathan, 1958- (BB/art, 2015)
Celý svět se nejspíš zbláznil… tedy kromě Norma, samozřejmě. To Normovi došlo ve chvíli, kdy ho obvinili, že způsobil globální oteplování. Jeho táta je najednou různými plyny vysloveně posedlý, s jeho nejlepším kamarádem začaly usilovně cloumat hormony, jeden z jeho brášků nutně potřebuje deodorant, jestli ne i něco horšího. Kdepak, pro Norma na tomhle světě není ani kousek spravedlnosti, ani kousek!