Simpsonovi : simpsoráma - Groening, Matt, 1954- (Světové komiksy česky, 2009)
Kniha obsahuje sebrané sešity Simpsonovských komiksů č.11-14. Zde se setkáme a seznámíme s uneseným a proměněným Nedem Flandersem, pokusem Homera postarat se o rodinu v uměle vytvořené divočině, s nespravedlivým prostředím světa komiksových vydavatelů či s Homerem jakožto šéfem pivovaru.