Rafaelova škola. - Štulcová, Renata, 1969- (Mladá fronta, 2013)
Faunka Marina vstupuje do třetího ročníku Rafaelovy školy v Lesním sídle krále Pana. Učí se žít v lese, starat se o královy zvířecí mazlíčky a meditovat s Lunou, když jí nastanou starosti. Její maminka se začne chovat velmi podivně. Na každý víkend zmizí a svou lásku nevěnuje ani Marině ani jejímu otci, ale Marininu štěněti Čertovi. Stejně podivně se začnou chovat i Marinini spolužáci. Marina se trápí, chtěla by všem pomoct, ale jak vypátrá, kdo tohle všechno způsobil?