Made in Sweden - Roslund, Anders, 1961- (Knižní klub, 2015)
Všechno si natrénovali. Vteřinu po vteřině. Každý pohyb. Žádný svědek nebude schopen říct, co se vlastně stalo, žádný policista nebude schopen najít jedinou stopu. Když se třem bratrům před mnoha lety rozpadla rodina, stmelilo je to dohromady. Leo, Felix a Vincent – na tato tři jména už nikdy nezapomenete. Made in Sweden je román o nejbezohlednějším a současně nejvynalézavějším gangu, který kdy Švédsko zažilo.