Obyčejná šílenství : divadelní hry 2001-2012 - Zelenka, Petr, 1967- (Akropolis, 2014)
Soubor divadelních her Petra Zelenky z let 2001-2012 obsahuje šest dramat, které doprovází studie Lenky Jungmannové o autorovi a díle.