Pátá cesta k pádu - Tucker, K. A. 1978- (Baronet, 2015)
Hubatá Reese MacKayová, holka s fialovými vlasy, je mistr světa ve špatném rozhodování. Když ztroskotá její krátké, nevydařené manželství, rozhodne se všechno změnit. Přestěhuje se do Miami – a docela se jí daří, dokud se nedopustí příšerného úletu se sexy blond vyhazovačem jménem Ben. Naštěstí to vypadá, že s návratem do Miami bude moci na ten průšvih zapomenout… jenže naděje umírá ve chvíli, kdy Ben, teď už dostudovaný právník, nastoupí do nové práce a hned první den se ocitne tváří v tvář kolegyni Reese, nevlastní dceři svého šéfa.