Jezdecký tábor Yonahlossee - DiSclafani, Anton (Ikar, 2014)
Společensko-psychologický román o lásce a přátelství z období americké hospodářské krize ve 30. letech 20. století, kdy bohaté rodiny posílaly své dcery do elitní školy-tábora, kde se měly připravit na život v těch nejvyšších kruzích.