Milenci a dámy - Beverley, Jo, 1947- (Domino, 2013)
Tato kniha obsahuje dvě milostné novely, kterými Jo Beverly vzdává hold své milované autorce Jane Austenové. V první se setkáváme s Amy de Lacy a jejím bratrem, kteří chtějí čelit chudobě výhodným sňatkem. V druhé novele poznáváme hraběte z Everdonu, který se před lety oženil z čisté lásky, ale jeho krásná žena mu utekla s jiným.