O nepotřebných věcech a lidech : pohádky - Goldflam, Arnošt, 1946- (Andrej Šťastný, 2014)
Co může být nepotřebnějšího než včerejší noviny, staré hadry, opuštěné psí hovínko nebo zlá a škaredá žena? O těchto a dalších věcech a lidech jsou pohádky v nové knížce známého autora.