Jak zvířata spí - Dvořák, Jiří, 1963 leden 22.- (Baobab, 2014)
Jak zvířata vypadají, co dělají, co potřebují, na co myslí v čase spánku a čerpání sil? Některé spí pořád a některé skoro vůbec, jedno spí pod vodou a jiné na jedné noze, jedno ve sněhu a jedno v horké poušti…