Kresby v prachu - Klein, Zoe, 1971- (Euromedia Group, 2010)
Mimořádně poutavý román Zoe Kleinové je především příběhem o lásce. Jeho hrdinka Page, archeoložka působící v Izraeli, uposlechne hlasu své intuice a zahájí vykopávky pod domem manželského páru, kde se údajně zjevují duchové dvojice milenců. Přitom objeví svitek, který napsala záhadná Anatija, a rozhodne se předat její poselství světu, i když tím riskuje vlastní život ...