Bujná fantazie Olivie Joulesové - Fielding, Helen, 1958- (XYZ ve společnosti Albatros Media a.s, 2015)
Olivia Joulesová je nezávislou mladou ženou, toužící po úspěchu, pro který se snaží zdokonalit ve všem možném. Jako novinářka se seznámí s mužem, kterého začne podezírat, že je terorista, a rozhodne se ho odhalit...