Dívka v pavoučí síti : Milénium 04 - Lagercrantz, David, 1962- (Host, 2015)
Inspirováno trilogií Milénium Stiega Larssona. Napsání čtvrtého dílu se ujal David Lagercrantz. Časopis Milénium má nové majitele a jeho kritici tvrdí, že Mikael Blomkvist je vyhořelý a že uvažuje o změně zaměstnání. Lisbeth Salanderová má jako obvykle své vlastní plány. Nadešel čas, aby se jejich cesty ještě jednou zkřížily.