Vše pro lásku - Scanlan, Patricia, 1958- (BB/art, 2013)
Rodinné krize, vášně a ozdravná síla lásky - nový román Patricie Scanlan, prodchnutý vlídným porozuměním, se vrací k postavám z předchozích dvou knih, Odpusť a zapomeň a Šťastní až na věky? a dovádí jejich příběhy k triumfálnímu závěru.