Pěchotní zbraně : více než 250 nejlepších pěchotních zbraní světa - Chant, Christopher, 1945- (Naše vojsko, 2005)
Kniha je vyčerpávající publikací, v níž jsou zařazeny všechny nejdůležitějšíruční zbraně světa vyráběné v minulém století. Každá uvedená zbraň je doplněna tabulkou se základními technickými údaji včetně modelového označení, hmotnosti, rozměrů a ráže.