Ella a Michael navždy - Sorensen, Jessica, 1983- (Domino, 2014)
Ella a Michael se dokázali poprat s životní tragédií i se zlomeným srdcem. Teď je ale dělí tisíce kilometrů a vztah na dálku vystavuje jejich lásku těžké zkoušce. Když byli spolu, nic nebylo nemožné. Ale teď je všechno jinak. A když jejich už tak dost křehký svět zasáhne další tragédie, bude muset jeden z nich udělat rozhodnutí, které by je mohlo odloučit navždy.