S kým dnes budeš spát? - Kinsella, Sophie, 1969- (BB/art, 2015)
Děj se odehrává ve španělských horách, v krásné vile s bazénem, v absolutně idylickém prostředí. Ve stejný den se tu sjedou dvě rodiny, které tu chtějí strávit dovolenou, a netuší, že jejich přítel, jemuž vila patří, je omylem pozval na stejnou dobu. Nebo to nebyl omyl...?