Jak Francouzky hledají štěstí : tajemství, jak najít radost ze života - Callan, Jamie (Ikar, 2012)
Když Jamie cestovala po Francii, zjistila, že Francouzky - ať lékařky, majitelky obchodů nebo ženy v domácnosti - se nezatěžují tím, zda jsou dost štíhlé, dost mladé a dost úspěšné. Stárnou s grácií a stále se o sebe starají. Vědí, jak udržovat život v rovnováze.