Francouzky neztrácejí šmrnc : tajemství, jak se cítit krásná každý den - Callan, Jamie (Ikar, 2014)
V nové knize Jamie shromáždila rady Francouzek o vůních, módě a stylu, o péči o pleť a líčení: jak odhalit moc parfému, vytvořit si osobitý styl, začít od rukou, nohou a vlasů, vybírat si božské spodní prádlo, udělat vnitřní proměnu a přijímat vlastní věk s grácií. Dejte sbohem botoxu, redukčním dietám a pláči nad každou drobnou nedokonalostí. Vsaďte na krásu plynoucí z darů, které jste dostaly od přírody.