Okouzlující únosce - Drake, Shannon, 1953- (Domino, 2012)
Ally Graysonová je sice sirotek, ale přesto by si mohla žít jako v bavlnce: žije daleko od Londýna zahrnuta láskou svých tet, chráněna místní šlechtou a zaopatřena zasnoubením se synem hraběte z Warrenu. Ano, mohla by vést sladký život mladé zaopatřené slečny, ale byla by to tak hrozná nuda! A tak Ally raději pod pseudonymem sepisuje články na podporu monarchie, což by se vzhledem k jejímu postavení dalo považovat za neškodnou kratochvíli. Ve skutečnosti se však kvůli tomu ocitá ve smrtelném nebezpečí.