Deník Mimoňky. - Russell, Rachel Renee (Mladá fronta, 2014)
Nikki je už zase v průšvihu. Její zlomyslná rivalka MacKenzie totiž vyhrožuje, že ve školních novinách vyzradí tajemství, které by mohlo totálně zničit život nejen jí a jejím nejlepším kámoškám, ale dokonce i Brandonovi! Ale Nikki to tak rozhodně nenechá. Aby mohla na MacKenzie dohlédnout, vrhne se na novinařinu i ona a shodou bláznivých okolností skončí jako poradkyně skrytá pod přezdívkou Slečna Všeználková.