Management rizik projektů : se zaměřením na projekty v průmyslových podnicích - Korecký, Michal, 1969- (Expert (Grada), 2011)
Kniha se komplexně zabývá řízením rizik v projektech, se zaměřením na projekty prováděné v průmyslových podnicích. Představenou metodiku lze však použít pro všechny typy projektů.