Kouzelná třída : příběh pokračuje - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Čtení pro prvňáčky, 2015)
Možná to zatím netušíte, ale školy jsou plné dobrých víl... A nejen školy pohádkové, ale i ty opravdické. Jestli se v novém vyprávění o kouzelné třídě opět setkáte s Jasmínou Bílou, není úplně jisté, můžete si ale být jisti, že i tentokrát to bude dobrodružný příběh plný kouzel, který vám pomůže zlepšit se ve čtení.