Jak být dobrým rodičem : krůpěje výchovných moudrostí - Prekop, Jirina, 1929- (Pro rodiče, 2001)
Milá knížka určená rodičům obsahuje nejrůznější drobné rady a návody, jak vychovávat děti především k lásce, úctě k druhým a zodpovědnosti. Jak v nich pěstovat sebedůvěru, odvahu, kreativitu, činorodost a smysl pro spravedlnost.