Zavolejte sestřičky : vzpomínky porodní asistentky z poválečného Londýna - Worth, Jennifer, 1935-2011 (Ikar, 2014)
Život v londýnském East Endu v padesátých letech 20. století byl tvrdý. Chudoba, alkoholismus, nemoci, nezaměstnanost, válka gangů, krátery po bombách - do takového světa přišla dvaadvacetiletá porodní asistentka Jennifer Worthová...