Lepší Sobota : klíče od Království. - Nix, Garth, 1963- (Trifid (Triton), 2014)
Artur Penhaligon, držitel pěti Klíčů od Království, musí osvobodit Šestou část Vůle a získat od Lepší Soboty, vládkyně Horního Domu, její Klíč. Nebude to mít jednoduché, protože Lepší Sobota, první stvořená bytost ve Vesmíru, je nejen Správkyní, ale i mocnou čarodějkou...