Motýlí křídla - Bicker, Veronika, 1978- (Thriller (Fragment), 2012)
Laura zahynula během dopravní nehody. O rok později je na stejném místě nalezena další mrtvá dívka. Může jít o náhodu? Lauřina sestra Elena si to nemyslí. Jak vlastně zemřela její sestra? Kdo posílá anonymní dopisy? A proč se o ni najednou zajímá pohledný Tristan? Elena se pouští do pátrání na vlastní pěst.