Společenské vědy : přehledně vypracovaná témata - Drábová, Renáta (Maturita (Fragment), 2007)
Jednotlivá témata zachovávají stejnou strukturu, aby studium bylo co nejefektivnější. Publikace poskytuje prostor i pro vlastní poznámky a při výběru témat bylo zohledněno i to, jak často se vyskytují mezi maturitními otázkami různých škol. Padesát vybraných témat z oblasti společenských věd nabízí studentům podstatné informace pro maturitní přípravu i pro všeobecný přehled.