Vdovám smutek nesluší : dobrodružství šesti kamarádek, které si znovu dávají dohromady své životy - Aikman, Becky (Fortuna Litera, 2013)
Šest žen – šest vdov se schází jednou měsíčně a učí se přežít tu nejhorší věc, která se jim stala.