Svědkyně temnot : antologie viktoriánských autorek strašidelných příběhů - Ashley, Mike (Albatros, 2014)
Objevná antologie strašidelných povídek, psaných ženami, seznamuje čtenáře s povětšinou opomíjenými anglosaskými autorkami, jež však napsaly příběhy, které patří k tomu nejlepšímu v tomto žánru.