Říše andělů - Werber, Bernard, 1961- (Knižní klub, 2011)
Co si o nás myslí andělé? Jak se jim jeví náš druh hemžící se na Zemi? Není země andělů ve skutečnosti tím nejlepším místem, odkud lze sledovat lidstvo ubírající se vpřed? A není onou poslední hranicí, kterou zbývá po nebi, zemi, moři a hvězdách probádat, právě Ráj? Po Tanatonautech, cestovatelích za hranice smrti, nás Bernard Werber zve na další nevídané putování na onen, ale i na tento svět.